Zvěřina

neuveden

O knize:

Maso zvěřiny patří k exkluzivním potravinám a dokonale připravené vždy dodá tabuli slavnostní ráz. Recepty na rychlé pokrmy, jež jsou připravené na pánvi, malými vybranými lahůdkami a moderními variantami tradičních jídel vás chceme nadchnout pro nové chuťové kompozice a ukázat, že si na zvěřině klidně můžete pochutnat i ve všední den. Kromě klasické zvěřinové kuchyně, jako je srnčí hřbet, jelení ragú a zajíc nadivoko, polévek a terin zve k labužnickému hodování i řada receptů na velké pečínky. Díky detailním informacím o surovinách i přísadách a podrobnému pracovnímu postupu se mohou velkého kroku do světa zvěřiny bezstarostně odvážit i začátečníci.

Originální název: Wild
Datum vydání: 05/2007

ISBN: 978-80-249-0875-5
Počet stránek: 160

U této knihy není žádná recenze.

U této knihy není žádná ukázka.

Ostatní čtenáři si s tímto titulem také kupují:

S ďáblem v ráji
Mrazivé krematorium
Krátký román o přátelství
Muž vdaných žen
Včelí královna
Červená nit osudu
Strážci růže
Helena Frantová
PR manažerka
Tel. 602 658 926
Email: frantova.helena@euromedia.cz
Vojtěch Staněk
šéfredaktor české beletrie
Email stanek.vojtech@euromedia.cz
Tel. +420226289262
Email info@knizniklub.cz
Šárka Nováková
Email novakova.sarka@euromedia.cz