Vejce nebo slepice - 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny

Zdeněk Pohlreich

O knize:

Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty.

Originální název: Vejce nebo slepice
Datum vydání: 05/2012

ISBN: 978-80-249-1891-4
Počet stránek: 184

U této knihy není žádná recenze.

U této knihy není žádná ukázka.

Ostatní čtenáři si s tímto titulem také kupují:

Dálnice
Promrhaná něha
Svatební šaty
Poslední dům v ulici
Hester
Zvěrolékařka: Odvážné cesty
PEKAŘKY: Cukrové roky
Helena Frantová
PR manažerka
Tel. 602 658 926
Email: frantova.helena@euromedia.cz
Vojtěch Staněk
šéfredaktor české beletrie
Email stanek.vojtech@euromedia.cz
Tel. +420226289262
Email info@knizniklub.cz
Šárka Nováková
Email novakova.sarka@euromedia.cz