Rýže - Recepty z celého světa

Dusyová Tanja Kintrup Martin

O knize:

Rýži má rád celý svět. Rýže je mnohem víc než jen příloha. Je zdravá, neobsahuje lepek a s více než 800 odrůdami je nejdůležitější a nejvšestrannější základní potravinou na světě. Rýžová zrnka mohou být červená, bílá, černá, sypká či lepivá, kulatá i dlouhá, každé je jiné a každý druh má předpoklady být superstar.
Od Číny přes Indii, Afriku a Evropu až po Ameriku – autoři se při hledání těch nejlepších odrůd rýže, způsobů vaření a receptů nechali na cestě světem inspirovat jak klasikou, tak i tajnými tipy z pouličního občerstvení. Výsledek: více než 80 vydatných slaných a sladkých rýžových pokrmů, ozdobených vzrušujícími cestovatelskými příběhy s chutí rýže a praktickými kuchařskými poznatky. Pro jakoukoliv úpravu rýže – z pánve nebo v misce, rolovanou nebo dušenou, v podobě rizota nebo jako sladké mlsání – nabízíme kapitoly obsahující moderní a kreativní recepty na jednoduchou přípravu pokrmů ze snadno dostupných surovin.

Originální název: Reis
Datum vydání: 09/2023

ISBN: 978-80-242-9233-5
Počet stránek: 216

U této knihy není žádná recenze.

U této knihy není žádná ukázka.

Ostatní čtenáři si s tímto titulem také kupují:

Afirmace omalovánky
Z mámy poutníkem
DAR - Každý den je dar, otevřete ho a užívejte si
Vícesměrky anglicky – procvičujeme cizí jazyky
Rýže - Recepty z celého světa
Rýže - Recepty z celého světa
Zahradnický kalendář 2024 – průvodce na celý rok
Helena Frantová
PR manažerka
Tel. 602 658 926
Email: frantova.helena@euromedia.cz
Vojtěch Staněk
šéfredaktor české beletrie
Email stanek.vojtech@euromedia.cz
Tel. +420226289262
Email info@knizniklub.cz
Šárka Nováková
Email novakova.sarka@euromedia.cz