Převratné kvašení

Bureau Sébastien Côté David

O knize:

Zdravotní výhody kvašených potravin jsou známé již dlouho. Pokud nevrtíte hlavou při pomyšlení, že byste pod svou střechou poskytli domov tisícům maličkých podnájemníků v podobě bakterií mléčného kvašení, je toto kniha přesně pro vás. Fermentovaná zelenina, nápoje, mléčné výrobky a dokonce i maso – to vše si můžete bezpečně připravit i doma, jen s minimem pomůcek a námahy. Kvašení je dobrodružství, nebojte se na něj vydat!

Originální název: Révolution Fermentation
Datum vydání: 12/2021

ISBN: 978-80-242-7655-7
Počet stránek: 200

U této knihy není žádná recenze.

U této knihy není žádná ukázka.

Ostatní čtenáři si s tímto titulem také kupují:

Škůdci a choroby rostlin – obrazový atlas
Fit krabičky Ládi Hrušky
Začni teď! Průvodce otužováním
Začni teď! Průvodce otužováním
Výcvik psa bez pamlsků
Květiny
Naše: Kuchařka, která spojuje

Připojte se k nám a získávejte nejnovější informace o svých oblíbených knihách.

Helena Frantová
PR manažerka
Tel. 602 658 926
Email: frantova.helena@euromedia.cz
Vojtěch Staněk
šéfredaktor české beletrie
Email stanek.vojtech@euromedia.cz
Tel. +420220770700
Email info@booktook.cz
Milan Zpěvák
Email zpevak.milan@euromedia.cz
Šárka Nováková
Email novakova.sarka@euromedia.cz