Lahodně bez lepku a laktózy

Savill Antoinette

O knize:

Úspěšná autorka populárních knih zaměřených na miliony lidí, trpících potravinovými intolerancemi. Recepty v její kuchařské knize jsou moderní, mezinárodní a uspokojí i náročné jedlíky. Navíc splňují požadavky naší hektické doby - najdete tu jak recepty na pokrmy, které vyžadují delší přípravu, tak i na ty „bleskové“.

Originální název: Deliciously Wheat, Gluten and Dairy Free
Datum vydání: 04/2019

ISBN: 978-80-7617-382-8
Počet stránek: 192

U této knihy není žádná recenze.

U této knihy není žádná ukázka.

Ostatní čtenáři si s tímto titulem také kupují:

50 nejlepších zabijáků kalorií
Lagom - Umění životní rovnováhy
Atopický ekzém - Jak jsem si zachránila kůži
Co nevíme o slepicích
Netradiční zelenina a ovoce
Prostřeno! slaví 10 let
Můj deník špatných nálad

Připojte se k nám a získávejte nejnovější informace o svých oblíbených knihách.

Helena Frantová
PR manažerka
Tel. 602 658 926
Email: frantova.helena@euromedia.cz