Japonská kuchyně

Tim Anderson

O knize:

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset.
Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.

Originální název: JapanEASY
Datum vydání: 08/2019

ISBN: 978-80-7617-448-1
Počet stránek: 224

U této knihy není žádná recenze.

U této knihy není žádná ukázka.

Ostatní čtenáři si s tímto titulem také kupují:

Salátový bar – jedlé balkony
Deník plný lásky
Deník plný lásky
150 nejlepších rostlin pro každé stanoviště
Pryč s břišním tukem
Vyškrabávací obrázky: Fantastické mandaly
Nejsem jenom sestra: Má práce a život v Saúdské Arábii
Helena Frantová
PR manažerka
Tel. 602 658 926
Email: frantova.helena@euromedia.cz
Vojtěch Staněk
šéfredaktor české beletrie
Email stanek.vojtech@euromedia.cz
Tel. +420226289262
Email info@knizniklub.cz
Šárka Nováková
Email novakova.sarka@euromedia.cz