Japonská kuchyně

Anderson Tim

O knize:

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset.
Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.

Originální název: JapanEASY
Datum vydání: 08/2019

ISBN: 978-80-7617-448-1
Počet stránek: 224

U této knihy není žádná recenze.

U této knihy není žádná ukázka.

Ostatní čtenáři si s tímto titulem také kupují:

Jin jóga
Kámasútra: Posilování v ložnici
Japonská kuchyně
Někdy i vás posere pták
Zdravá játra
Pleteme pro miminka
Velká kniha o matce a dítěti

Připojte se k nám a získávejte nejnovější informace o svých oblíbených knihách.

Helena Frantová
PR manažerka
Tel. 602 658 926
Email: frantova.helena@euromedia.cz